hunebed bij Havelte wandel in Drenthe

 

  

* beschikbaarheidskalender klik hier

Drenthe doet wat met je...................

Annegje's Hoeve is gelegen in zuidwest-Drenthe temidden van de natuurgebieden Uffelter Binnenveld en Rheebruggen, ongeveer 10 km noordelijk van Meppel.  Uffelte is een dorpskern in de gemeente Westerveld, rondom liggen de grotere kernen Havelte, Dwingeloo (groenste dorp van Europa 2012) en Diever. De nationale parken Dwingelderveld en Drents-Friese Wold bevinden zich op fietsafstand.

Annegje's Hoeve is ingericht voor 2 á 3 bed & breakfast-gasten, met een eigen tuin en zonneterras op het zuiden. De 2 slaapkamers kunnen ook worden gebruikt als 1-persoonskamer. Bij Annegje’s Hoeve bent u verzekerd van volledige privacy, u hoeft de accommodatie (70 m²) niet te delen met andere gasten. U wordt alleen gestoord voor het serveren van het zeer uitgebreide ontbijt* (naar wens ook buiten). Het ontbijt is omvangrijk genoeg om er een aantrekkelijk lunchpakket mee samen te stellen. In alle seizoenen vindt u in de omliggende natuurgebieden rust en ruimte. Heerlijke wandel- en fietstochten beginnen hier al bij de voordeur (de knooppunt-fietskaart ligt voor u klaar).

omschrijving van Annegje’s Hoeve
-    voorhuis van de hoeve met eigen ingang (volledige privacy)
-    ontbijtkeuken, met koelkast, waterkoker, magnetron, broodrooster en Senseo (gratis koffie en thee)
-    zitkamer met lcd-tv, dvd (20-tal kwaliteits-films naar keuze), cd-speler
-    gratis gebruik van WiFi
-    luxe badkamer met inloop-douche en dubbele wastafel
-    hoofd-slaapkamer met luxe 2-persoons boxspring
-    tweede slaapkamer met 1 standaard bed
-    door u zelf te regelen centrale verwarming
-    terras op het zuiden met zicht op de Drentse Hoofdvaart
 
Fietsen kunnen in de schuur worden gestald, er is parkeerruimte voor enkele auto's. Het meenemen van een huisdier kan worden overlegd. Binnenshuis wordt niet gerookt. Er zijn restaurants op loopafstand.

 

Kijk voor de beschikbaarheid op de pagina Tarieven